Referenciák

Qualitherm felületfűtési és hűtési rendszerek

Referencia projektek

Könnyűszerkezetes fűtési/hűtési rendszer

Referencia projektek

Vakolt/nedves technológia

Referencia projektek

Padlótemperálás

Referencia projektek

Monolitfödém zsalujára szerelt mennyezetfűtés

Referencia projektek

Szellőző csövek a monolit födémben

Referencia projektek

Gépházak

Rólunk mondták

Lezárt projektek véleményezései a megrendelők részéről.

Igyekszünk minden igénynek megfelelni, jól együttműködni a megbízónkkal.

Új építésű családi házunk hőszivattyús rendszeréhez kértük a Qualitherm szakembereinkek a segítségét, mely során gyors és precíz tervezetet kaptunk, mely közvetlen és ügyfélközpontú gondolkodásmóddal párosult. A kivitelezés során felmerülő munkák zökkenőmentesen zajlottak, a szakemberek az esetlegesen felmerülő igényekre vagy nehézségekre is gyorsan reagáltak. Köszönjük a Qualitherm minden munkatársának, hogy az építkezésünk egy jó emlék lesz az életünkben és biztos vagyok benne, hogy rendszerünk még sokáig szolgáltatja a családi fészek melegét.

A mennyezetfűtés a külső és válaszfalakat, az nyílászárókat és a padlót is melegíti. Bemutatótermünkben kipróbálható, hogy alacsonyabb helyiséghőmérséklet mellett is jó komfortérzet eredményez ez a felületfűtési megoldás.

Ellenőrizhető, hogy a mennyezet alatti hőmérséklet és a padló hőmérséklete között maximum két-három °C eltérés van.

A hőszivattyú egy külön mérőórára köthető H-tarifával, így közvetlen módon visszaellenőrizhető az kedvező üzemeltetési költség.

Ügyfeleink részére igény szerint megtervezzük a felületfűtési rendszereket, megállapítjuk a szükséges anyagokat, melyek cégünk székhelyén megvásárolhatóak.

Igény szerint elméleti vagy gyakorlati oktatást tartunk a szerelő kivitelezőknek, minden kapcsolódó háttérszolgáltatást vállaljuk.

Korszerű fűtési rendszerek

Tapasztalja meg
a saját bőrén bemutatótermünkben:

A mennyezetfűtés lényege, hogy a monolitfödém alsó síkjába vagy a vakolatba vagy a gipszkarton alá kis átmérőjű műanyag csöveket fektetünk, melyekben fűtésnél melegvíz, hűtésnél hidegvíz áramlik.

A melegvíztől a mennyezet átmelegszik, a hidegvíztől lehül, tehát a fűtést/hűtést nem a csövek végzik, hanem az átmelegedett vagy áthűlt felület biztosítja.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjük töltse ki a sablont ha üzenetet szeretne küldeni nekünk. A meglévő terveket kérjük csatolja be.